Over de veiling

VVGZ IN ACTIE steunt 3 goede doelen

VVGZ komt in actie. Dit keer niet op maar buiten het veld. En hoe triest de aanleiding voor de actie is, zo belangrijk is het doel ervan. Met de online veiling van populaire voetbalshirts zamelen we namelijk geld in voor het onderzoek naar kanker. Doe jij mee?

Goede doelen
Vanwege onze persoonlijke band met Fred Zwang en het enorme netwerk van hem hebben we in overleg met zijn familie besloten om een onlineveiling te organiseren voor het goede doel. De opbrengst komt 100% ten gunste van 3 goede doelen (allen 1/3 deel):

Hersentumorcentrum Erasmus MC

Support Casper – onderzoek naar glioblastoom

Roparunteam Albert Schweitzer Ziekenhuis

Doneren
De doelen zijn zorgvuldig door Fred geselecteerd. We streven natuurlijk naar een zo hoog mogelijke opbrengst voor deze goede doelen. Het is ook mogelijk om de actie te steunen met een vrije gift. Via deze link kun je kun je een bedrag overmaken aan VVGZ IN ACTIE. Ook deze giften komen geheel ten gunste van de genoemde goede doelen.

Extra items veiling
De komende weken verwachten we nog veilingitems te ontvangen. Deze zullen we na ontvangst z.s.m. plaatsen. Dus check regelmatig de website.

Sluitingsdatum veiling
De sluitingsdatum van alle amateurshirts is 29 april, van de overige items betreft dit 30 april (met uitzondering van het VIP arrangement van Barcelona, Ajaz, AZ en PSV) en de sluitingsdatum van de (inter)nationale shirts betreft 1 mei 2021. Van de items die op dezelfde dag aflopen, kan ook het tijdstip verschillen. De exacte tijdstippen staan vermeld bij de betreffende items.

Livestream
Op zaterdag 1 mei kun je meekijken via een livestream van 14.00 – 17.00 u. Tijdens deze livestream volgen we onder andere het slot van enkele items van de veiling en zijn er bijdragen van enkele spelers die hun shirt beschikbaar hebben gesteld. Ook komen tijdens deze stream de goede doelen aan bod en wordt de uitslag van de loterij bekend gemaakt.

Bedankt voor je steun en de interesse in VVGZ IN ACTIE. We wensen iedereen succes met de biedingen!

Organisatie VVGZ IN ACTIE

 

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.