Loterij

De online veiling van VVGZ in actie is in volle gang. De biedingen op de verschillende items stromen binnen. In het kader van deze actie is er op 1 mei ook een loterij. Koop nu je lot (of loten) voor deze loterij en maak kans op prachtige prijzen.

Doe je mee met de loterij dan maak je onder meer kans op een Feyenoord VIP arrangement (skybox) voor een wedstrijd in de eredivise met meet en greet Bennie Wijnstekers, een origineel shirt van het Nederlands elftal met handtekeningen van de spelers, een mooie bal met handtekeningen van de spelers van het Nederlands elftal, een thuis- en uitshirt van Feyenoord (seizoen 2020/2021), een feyenoordshirt uit het seizoen 2016/2017 gesigneerd door de gehele selectie, twee dinerbonnen (a 100 euro) van thuisuiteten.nl en twee wijnpakketten van slijterij & wijhandel Leo Verhagen uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Je kunt tot en met zaterdag 1 mei 15:00 uur loten kopen. Op volgorde van binnenkomst genereren we lotnummers. De opbrengst van de loterij (5 euro per lot) gaat volledig naar de goede doelen van VVGZ in actie.

Livestream
Tijdens de livestream op 1 mei 2021 maken we de winnaars van de loterij bekend.

Loten kopen
Klik hier om jouw loten te bestellen. Na aankoop ontvang je eerst een bevestiging. Je ontvangt op een later moment jouw lotnummer(s) via de mail.

Bedankt voor je steun!

Organisatie VVGZ in actie

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.