sc Heerenveen - Jordy Buijs

Officieel matchworn shirt van sc Heerenveen gedragen door voormalig sc Heerenveenspeler Jordy Buijs.

• Maat: L
  • Seizoen: 2014-2015
  • Gesigneerd: Nee

Jordy Buijs

Jordy Buijs, zoon van voormalig trainer van VVGZ Steef Buijs, doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord. In het seizoen 2007 - 2008 maakte hij deel uit van de selectie van Feyenoord. Omdat hij niet aan spelen toekwam werd hij verhurd aan De Graafschap. Vervolgens kwam hij it voor NAC Breda, Heerenveen en Roda JC. Vervolgens vertrok hij naar Roemenië, Australië en Japan. Monenteel speelt Buijs voor Kyoto Sanga in Japan.