Manchester United - Denis Irwin

Officieel matchworn shirt van Manchester United (1997) gedragen door Denis Irwin

• Maat: XL
  • Seizoen: 1996 / 1997
  • Gesigneerd: Nee

Op woensdag 5 november 1997 speelde Feyenoord een thuiswedstrijd in de Champions League tegen Manchester United. Feyenoord verloor deze wedstrijd met 1-3. Andy Cole scoorde drie keer voor de Engelsen, waarna Igor Korneev vlak voor tijd iets terug deed namens Feyenoord. Na een harde overtreding van Paul Bosvelt, moest verdediger Denis Irwin geblesseerd het veld verlaten. Het lukte de oud-topscheidsrechter Cees Bakker, die deze wedstrijd dienst deed als UEFA-observer, om het shirt van Denis Irwin te bemachtigen. Dit shirt heeft Cees nu beschikbaar gesteld voor deze veiling.

Denis Irwin
Denis Irwin is een voormalig voetballer afkomstig uit Ierland. De verdediger kwam in zijn carriere uit voor Leeds United, Oldham Athletic, Manchester United en Wolverhampton.