Heracles - Lerin Duarte

Officieel match worn shirt van Heracles Almelo gedragen door Lerin Duarte.

• Maat: M
  • Rugnummer: 8
  • Seizoen: 2017-2018
  • Gesigneerd: Nee

Lerin Duarte

Op 1 augustus 2009 maakte Lerin Duarte zijn debuut in het betaalde voetbal voor Sparta. Daarna kwam de middenvelder uit voor onder meer Ajax, Heerenveen en Nac Breda en Heracles.

In de zomer van 2011 maakte Lerin Duarte de overstap naar Heracles Almelo. Hier tekende hij voor drie seizoenen. Gedurende zijn eerste seizoen bij de Almeloërs groeide Duarte uit tot een vaste waarde binnen het elftal van trainer Peter Bosz. Met Heracles bereikte Duarte in het seizoen 2011/12 de finale van de KNVB beker, hierin werd echter verloren van PSV (3-0). Ook in het seizoen 2012/13 was Duarte een vaste waarde bij Heracles Almelo, hij viel op met zijn goede spel en maakte in totaal zes doelpunten voor zijn club.