Feyenoord - Mitchell Schet

Officieel uitshirt van Feyenoord van de bekerfinale 2009/2010 (uitwedstrijd) van Mitchell Schet

• Maat: L
  • Seizoen: 2009-2010
  • Gesigneerd: Nee
  • Gedragen: Nee

Het betreft het officiële uitshirt van Feyenoord van de bekerfinale 2009/2010. De betrof de bekerfinale tussen Feyenoord en Ajax en werd gespeeld over twee wedstrijden. Mitchell Schet maakte geen speelminuten in de betreffende uitwedstrijd tegen Ajax.

Mitchel Schet
Mitchel Schet kwam in het verleden uit voor onder meer Feyenoord, Excelsior, RKC Waalwijk, FC Groningen, ADO Den Haag, AS Trencin en Slovan Bratislava.