Feyenoord - Jordy Clasie

Officieel matchworn shirt van Feyenoord gedragen en gesigneerd door voormalig Feyenoordspeler Jordy Clasie.

• Maat: S
  • Seizoen: 2018-2019
  • Gesigneerd: Ja

Jordy Clasie

Jordy Clasie doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij Excelsior Rotterdam. Op 31 juli 2011 startte hij in de basis bij Feyenoord in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Malaga. Clasie groeide al snel uit tot een publiekslieveling. De middenvelder tekende in juli 2015 een vijfjarig contract bij Southampton. In het seizoen 2017 - 2018 werd Clasie uitgeleend aan Club Brugge en een seizoen later aan Feyenoord. In 2019 tekende Clasie een contract bij AZ. Clasie kwam 17 keer uit voor het Nederlands elftal.