FC Bayern München - Mark van Bommel

• Seizoen: 2010 / 2011
  • Gesigneerd: Ja
  • Gedragen: Onbekend

Op woensdag 23 november 2010 speelde FC Bayern München een uitwedstrijd in de Champions League tegen AS Roma. Oud-topscheidsrechter Cees Bakker deed deze wedstrijd dienst als UEFA-observer. Na afloop van deze wedstrijd ontving Cees een shirt (van Louis van Gaal) van Mark van Bommel (die vanwege een blessure deze wedstrijd niet speelde). Dit shirt heeft Cees nu ter beschikking gesteld voor deze veiling. Het shirt is op 26 april 2021 gesigneerd door Mark van Bommel (foto). De foto van de achterzijde van het shirt is echter eerder gemaakt. Hierdoor ontbreekt op deze foto de handtekening.

Mark van Bommel
Mark van Bommel kwam in zijn carriere uit voor onder meer Fortuna sittard, PSV, Barcelona, Bayern München en AC Milaan. Van Bommel won in zijn carriere in totaal acht landskampioenschappen in vier belangrijke voetbalcompetities (4x met PSV, 2x met Bayern München, 1x met Barcelona en 1x met AC Milaan). Hij won in 2006 met Barcelona de Champions League.