Deportivo La Coruna - Roy Makaay

Officieel matchworn shirt van Deportivo La Coruna (2003) gedragen en gesigneerd door Roy Makaay. In het seizoen 2002-2003 werd Makkay topscorer van de Primera Division en won hij de Europese gouden schoen.

• Maat: XL
  • Seizoen: 2002-2003
  • Gesigneerd: Ja

Roy Makaay

Roy Makaay speelde voor Vitesse, CD tenerife, Deportivo La Coruna, Bayern Munchen en Feyenoord. Tijdens zijn loopbaan als spits behaalde Makaay diverse grote prijzen en persoonlijk won hij het topscorersklassement van de Primera Division en de Europese gouden schoen. In 2010 zette hij een punt achter zijn carriere.