VVGZ 1994 - Ronald Hak

Thuisshirt van VVGZ van het seizoen 1993/1994 gesigneerd door hele selectie

• Maat: L
  • Seizoen: 1993/1994
  • Gesigneerd: Ja (hele selectie)

Het betreft het thuisshirt van VVGZ uit het seizoen 1993/1994. In dit seizoen wist VVGZ te promoveren naar de hoogste amateurafdeling van Nederland (1e klasse) na een beladen beslissingswedstrijd op 4 juni 1994 tegen RVVH (3-0) op het terrein van BVV Barendrecht. Stefan de Waard speelde het gehele seizoen met rugnummer 2. Hij was echter geschorst voor de finale van de nacompetite. Het shirt is gedragen in deze wedstrijd door Ronald Hak. Hij stelde het shirt ook ter beschikking voor deze veiling.

VVGZ

VVGZ is een amateurclub uit Zwijndrecht en speelt haar thuiswedstrijden op sportpark De Noord. Het eerste elftal komt uit in de tweede klasse.