PSV VIP arrangement

PSV VIP arrangement voor twee personen voor wedstrijd eredivisie (met meet & greet Willy van de Kerkhof)

Inclusief:

• 2x VIP entreebewijzen voor een thuiswedstrijd van PSV (eredivisie) in de skybox van Willy van de Kerkhof*
  • 90 minuten voor aanvang tot 60 minuten na afloop van de wedstrijd met hostess service, buffet catering, open bar, zachte / luxe stoelen
  • Meet & greet met Willy van de Kerkof voorafgaand of na afloop van de wedstrijd (inclusief fotomoment en handtekening uiteraard)

* Tussen oktober 2021 en maart 2022 en geen topwedstrijd dus niet tegen Ajax, AZ en Feyenoord (exacte wedstrijd in overleg)

Dit arrangement is mede mogelijk gemaakt door Passion Events (www.passionevents.eu). Meet en Greet met Willy van de Kerkhof onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. In een dergelijk geval zal gezocht worden naar een passend alternatief.