FC Barcelona VIP arrangement met verblijf in luxe villa

Winnend bod: €4.601,-

FC Barcelona VIP Arrangement met verblijf in luxe villa (eigen vervoer) voor vier personen

Inclusief

• 4 overnachtingen in villa Vicente (omgeving Barcelona)*
  • 4x VIP Balcony entreebewijzen voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona in La Liga**
  • Toegang tot VIP zaal in Camp Nou 90 minuten voor aanvang van de wedstrijd met hostess service, tapas buffet catering, open bar, zachte /luxe stoelen op de voorste rij van de tweede ring op de korte zijde / hoeken
  • 4x stadiontour Camp Nou***
  • 4x sjaal FC Barcelona
  • 4x pet FC Barcelona

*     Tussen oktober 2021 en maart 2022 (exacte data in overleg)
**   Geen topwedstrijd dus niet tegen Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla en Valencia (exacte wedstrijd in overleg)
*** Niet mogelijk op wedstrijddag

Dit arrangement (eigen vervoer) wordt mede mogelijk gemaakt door Passion Events (www.passionevents.eu). Uiteraard is het mogelijk om met meer dan 4 personen te komen en/of meer nachten te boeken. De meerprijs is afhankelijk van de inhoud en de duur van het verblijf en in overleg met Passion Events.

Villa Vicente
Een heerlijke luxe vakantiewoning met prive zwembad, een groot terras met ligbedden en een ruime overdekte veranda om in de buitenlucht comfortabel te kunnen ontbijten, lunchen en dineren. Uniek is de voetbal / basketbalkooi en de sportsbar met tafeltennis, poolbiljart en een dartsbord. Deze ruimte is uitgerust met airconditioning, Samsung Smart TV, een echter bar met barkrukken, koel/vriescombinatie, magnetron, Dolce Gusto apparaat en een Heineken thuistap. Er staan ook (gratis) mountainbikes en badmintonrackets tot uw beschikking. Met 4 slaapkamers en 2 badkamers is de de villa uitermate geschikt voor maximaal 9 personen. 2x babybedjes en 2x kinderstoelen zijn tevens aanwezig net als airconditioning in alle slaapkamers en in de woonkamer. De keuken is voorzien van een electrische kookplaat, oven, magnetron, Dolce Gusto apparaat, jus-pers, broodrooster, borden, glazen, mokken, bestek, pannen en een koel/vries combi. Wasmachine en droger ook aanwezig! In de woonkamer treft u een Samsung Smart TV met Sonos boxen en soundbar. Uiteraard is er tevens (gratis) WIFI aanwezig om het thuisfront via social media op de hoogte te houden van uw ontspanning. Kortom een woning voor een heerlijke vakantie!

De villa is gelegen in het rustige dorp Canyelles in de wijk California. Op 5 minuten rijden treft u een grote Spar supermarkt aan voor uw dagelijkse boodschappen. Voor ontbijt, lunch en diner kunt u tevens naar het centrum naar de lokale restaurants Classic, La Taberneta, La Parilla del Pou Nou en Cal Manelet. Vergeet niet het beste brood in de wijde omtrek te halen bij bakkerij Fleca Bertran! Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van de uitgebreide keuken in de villa of de barbeque in de tuin. Op slechts 15 minuten rijden treft u de kustplaatsen Vilanova i la Geltru en het wereldberoemde Sitges met hun vele restaurants, bars, discotheken en uitstekende stranden. Bezoekjes aan de kustplaatsen Calafell en Cubelles (15 minuten rijden) zijn ook een absolute aanrader. Port Aventura is het meestbezochte pretpark van Spanje en ligt op 45 minuten rijden. Zoekt u een uitstapje zonder kinderen; bezoek dan de diverse "bodegas" in Vilafranca de Penedes voor heerlijke wijn- en cava-proeverijen. Barcelona Airport ligt op 30 minuten rijden. Ook bent u binnen 45 minuten in het centrum van Barcelona waar wij verder geen uitleg over te hoeven geven lijkt ons ;-)

Winnend bod: €4.601,-