Excelsior - wedstrijdbal

Officiële wedstrijdbal van Excelsior Rotterdam gesigneerd door de gehele selectie.

Het betret een wedstrijdbal van het merk Derbystar "Nextgen" en is de officiële wedstrijdbal voor de ploegen in de Keuken Kampioen Divisie. De bal is bechikbaar gesteld door Luigi Bruins / Excelsior Rotterdam en is gesigneerd door de gehele selctie.

Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam is een betaaldvoetbalclub uit de wijk Kralingen in Rotterdam. Excelsior speelt zijn thuiswedstrijden op Woudestein dat plaats biedt aan 4.400 toeschouwers. Excelsior eindigde in het seizoen 2019-2020 op de 7e plaats in de Keuken Kampioen Divisie.