AZ VIP arrangement

AZ VIP arrangement voor twee personen voor wedstrijd eredivisie (met meet & greet Hugo Hovenkamp)

Inclusief:

• 2x VIP entreebewijzen voor een thuiswedstrijd AZ (Eredivisie)*
  • Toegang tot VIP zaal in stadion 90 minuten voor aanvang tot 60 minuten na afloop van de wedstrijd met hostess service, buffet catering, open bar, zachte / luxe stoelen
  • Meet & greet met Hugo Hovenkamp voorafgaand of na afloop van de wedstrijd (inclusief fotomoment en handtekening uiteraard)

* Tussen oktober 2021 en maart 2022 en geen topwedstrijd dus niet tegen Ajax, Feyenoord en PSV (exacte wedstrijd in overleg)

Dit arrangement is mede mogelijk gemaakt door Passion Events (www.passionevents.eu). Meet en Greet met Hugo Hovenkamp onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. In een dergelijk geval zal gezocht worden naar een passend alternatief.