Arrangement FC Groningen - Feyenoord

Skybox arrangement voor 2 personen voor de wedstrijd FC Groningen - Feyenoord 2021/2022.

Je krijgt voor twee personen toegang tot een skybox. Het arrangement is inclusief eten en drinken, voor, tijdens en na de wedstrijd.

Het arrangement is aangeboden door Payt Debiteurenbeheer.

Payt

Payt is het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland. Onze uitdaging is om het debiteurenbeheer van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat doen we door het debiteurenproces te automatiseren, zonder het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Payt bewijst dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan. Kijk voor meer informatie op www.payt.nl.