FAQ

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen, opmerkingen en antwoorden. Wij hopen hiermee al je vragen over de veiling te hebben beantwoord. Staat je vraag er toch niet tussen? Neem dan contact met ons op via vvgzinactie@vvgz.nl.

Op deze veilingsite worden items ter veiling aangeboden ten behoeve van VVGZ IN ACTIE. De totale opbrengst van het verkochte item komt ten goede aan de 3 genoemde goede doelen. Heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Om te bieden kunt u zich registreren. Hiervoor kunt u een account aanmaken. De voordelen van een account zijn onder andere: het volgen van de status van uw bieding, het bijhouden van uw historie en het eenvoudig inloggen.

Bij elk item staat een omschrijving van het item, het huidige bod en de resterende tijd tot het einde van de veiling. Het hoogste bod wint.

Zodra je een veilingitem geopend hebt kunt je starten met bieden. Voor alle items geldt een minimum openingsbod. Om een hoger bod te plaatsen dan het huidige bod kun je een hoger bod invoeren. Je ontvangt daarna een mail om uw bod te verifiëren en te bevestigen. Indien je akkoord bent akkoord met je bod, klik je in de mail op verifieer bod. Je bod verschijnt nu in het overzicht van biedingen onder het desbetreffende veilingitem.

Wilt niet dat uw gegevens op de site zichtbaar zijn? Kies dan voor anoniem bieden. VVGZ IN ACTIE kan dan nog steeds contact met je opnemen.

Houd s.v.p. de biedingen van je mede-bieders goed in de gaten en breng eventueel zelf een hoger bod uit. Dit gaat volgens de hierboven aangegeven procedure. Je ontvangt ook een e-mail als het bod wordt overboden door iemand anders.

Je kunt je bod niet verwijderen: een bod is namelijk een bindende overeenkomst. Door te bieden, verklaar je bovendien akkoord te gaan met de veilingvoorwaarden. Als je het item krijgt toegewezen, ben je ook verplicht om het te betalen en af te nemen.

Indien je na afloop van een veiling het hoogste bod hebt, dan ben je winnaar van het veilingitem. Je ontvangt dan een e-mail van ons dat je de winnende bieder bent.

Gefeliciteerd! Als je het item hebt gekocht, ontvang je per e-mail van ons de betaalinformatie om de koop af te ronden. De verzendkosten bedragen € 9.50 en het veilingitem wordt aangetekend aan je verstuurd via Post NL. Je wordt verzocht de betaling binnen 5 werkdagen aan ons te voldoen. Je maakt het totale geldbedrag – inclusief de 9.50 EUR voor aangetekend versturen - rechtstreeks over naar VVGZ. Pas nadat wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij het gewonnen veilingitem naar je toesturen. Je ontvangt daarna per e-mail de trackingscode van ons. Voldoe je binnen deze termijn niet aan je verplichtingen, dan staat het ons vrij om het veilingitem aan de volgende hoogste bieder aan te bieden of het veilingitem opnieuw als kavel via onze veiling aan te bieden.

Ja, maar de oorspronkelijke eindtijd is bindend en zal niet worden verlengd

De specificaties bij een veilingitem maken duidelijk over welk item de veiling gaat en welke kenmerken het veilingitem heeft. Bijvoorbeeld of een shirt wel, of niet gedragen is, wie het heeft gedragen/geschonken en of het handtekeningen bevat Ja/Nee. Bij een aantal items staan bovendien bijzonderheden.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.